LegendSloep

 Nieuw bij Assendelft Scheeps Techniek 

  

LegendSloep


Kies voor een exclusieve sloep van Legendsloep
Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid op het water. Een vaartochtje in uw eigen sloep is een heerlijke manier om te genieten van uw vrije tijd. Met de nieuwe Legendsloep trekt u erop uit wanneer u dat wilt. Deze oerdegelijke Nederlandse sloep is ijzersterk en van alle hedendaagse gemakken voorzien. Samen met uw gezin of vrienden vaart u naar het IJsselmeer, de Amsterdamse grachten of gewoon bij u in de buurt!
Individuele accessoires
De Legendsloep wordt voor u op maat gebouwd en helemaal vaarklaar geleverd. U kunt met verschillende accessoires uw sloep nog meer naar uw eigen wensen inrichten. De Legendsloep wordt standaard afgewerkt met een robuuste kabelaring, maar u kunt natuurlijk ook een indrukwekkende kopleguaan op de voorsteven laten plaatsen.  In overleg kunnen wij uw sloep helemaal op maat laten bouwen.
Kies voor een luxe buiskap
Voor comfort aan boord is een buiskap een belangrijk vereiste. Bovendien geeft een mooie buiskap een extra uitstraling aan uw sloep. De Sunbrella of Markilux buiskappen vallen op door hun uitstekende spanvorm, luxe afwerking en het strakke uiterlijk.

De exclusieve Legendsloepen worden gebouwd volgens de hoogste Nederlandse maatstaven De ruime oerdegelijke Hollandse Legendsloep biedt alle ruimte en comfort om heerlijk een dag het water op te gaan. Het brede onderwaterschip zorgt voor stabiliteit en prima vaareigenschappen. Het grote aanbod aan accessoires biedt u bovendien de mogelijkheid om de sloep helemaal naar uw eigen wensen aan te passen.
Ruim en vaarklaar
Alle Legendsloepen worden volgens de hoogste Nederlandse maatstaven gebouwd en afgewerkt. Het casco-schip wordt door internationale jachtbouwers in Istanbul gebouwd en voorbereid voor de afbouw in Lisse. Daar worden de sloepen voorzien van onder meer de beste Yanmar motoren, een robuuste kabelaring en een luxe buiskap van Sunbrella of Markilux. De sloepen worden helemaal vaarklaar afgeleverd .
Luxe en comfort
Kies voor een van de drie formidabele Legendsloepen van 21, 23 of 26 voet lang en ervaar het legendarische comfort van deze snelle en comfortabele sloep.
De Legendsloep is door zijn ranke vorm met overnaadse romp (5 gangen) een snelle en zeewaardige sloep, die vooral op binnenwateren zeer comfortabel is. De ingebouwde Yanmar motor geeft de sloep een krachtige, maar stille aandrijving en het grote roer aan de achtersteven zorgt ervoor dat u moeiteloos door het water manoevreert. Zowel het dek en de vloer als de stuurconsole zijn afgewerkt met hoogwaardig teak- en mahoniehout. De banken zijn voorzien van comfortabele en waterbestendige kussens, die in verschillende kleuren leverbaar zijn.