Onderhoud

Assendelft Scheeps Techniek biedt alle onderhoudsdiensten om uw sloep weer mooi te maken en ook mooi te houden. Onze expertise op het gebied van onderhoud en reparatie:

  • Inbouw van elektronica.
  • Reviseren vanL motoren,service beurten aan diesel en benzine motoren
  • Schadeherstel.
  • Schilderwerk.
  • Polyesterwerk.
  • Plaatsen hydraulische systemen.
  • Levering en installatie van alle soorten scheepsapparatuur en benodigdheden.

Assendelft Scheeps Techniek heeft zich gespecialiseerd in totaal onderhoud van Maril Sloepen en Lounge boten, Antaris Sloepen en Lounge boten , Makma Sloepen en Lounge boten, Waterspoor Sloepen en LegendSloepen.
ook verzorgen wij de after sales werkzaamheden voor Aquatec industries te Woudsend (Maril,Antaris,Makma).
Onderhoud word verricht in onze werkplaats of bij uw op lokatie (landellijk).
                                           
                                               
              LEGENDSLOEPEN

Assendelft Scheepstechniek en LegendSloep slaan handen ineen

Sloepenspecialist Assendelft Scheepstechniek uit Lisse is de distributeur van LegendSloep. De Legendsloepen worden volgens de hoogste maatstaven gebouwd en afgewerkt door Assendelft Scheepstechniek. Geïnteresseerden en klanten kunnen voor een proefvaart, aanschaf en onderhoud terecht op het vertrouwde adres in Lisse.

De casco-schepen van LegendSloep worden door internationale jachtbouwers in Istanbul gebouwd en custom-build afgeleverd aan Assendelft Scheepstechniek. Daar worden de sloepen voorzien van onder meer de beste Yanmar of Nanni Diesel motoren, een robuuste kabelaring en een luxe buiskap van Sunbrella of Markilux. De sloepen worden helemaal vaarklaar afgeleverd.

Assendelft Scheepstechniek is een kenniscentrum voor sloepen, en onderhoud van sloepen in de breedste zin van het woord. Het bedrijf is gevestigd in Lisse en heeft een eigen werkplaats en showroom. Er bestaat behalve compleet onderhoud van sloepen en schepen ook de mogelijkheid tot winterstalling of begeleiding van winterstalling. Met de mogelijkheid van eigen transport tot 3 ton en 9 meter is het zelfs mogelijk uw sloep (inter)nationaal tot aan uw vakantiebestemming te brengen.

LegendSloep
Elke LegendSloep wordt verkocht met twee jaar garantie. De sloep is door zijn ranke vorm met overnaadse romp (5 gangen) een snelle en zeewaardige sloep, die vooral op binnenwateren zeer comfortabel is. Assendelft Scheepstechniek biedt behalve advies en verkoop ook verschillende onderhoudsmogelijkheden, zoals onderhoud van lak en polyester en technische servicebeurt. Ook is het binnenkort mogelijk om een op maat gesneden verzekering voor uw sloep af te sluiten, waardoor u vele jaren zorgeloos kunt varen.

Persoonlijke service
Misschien wel het sterkste punt van de samenwerking is de complete aanpak: persoonlijk advies, verkoop van een sterk merk als LegendSloep, de technische knowhow en de service in het bijzonder. Het is niet zo moeilijk om iemand met een sloep het water op te sturen, maar je kunt een klant nu eenmaal niet laten dobberen. Met de persoonlijke aanpak van het team van Assendelft Scheepstechniek, Nico, Agenieta, Cem en Fri-Jo is de aankoop van een LegendSloep een gegarandeerd succes.

Assendelft Scheepstechniek en LegendSloep, Vennestraat 11F/G  2161 LE te Lisse. Meer informatie vindt u ook op www.assendelftscheepstechniek.nl en www.legendsloep.nl.
                                                                                                                                                                                                                    
                                                                        
Voor de wintermaanden bieden wij winterstalling in onze zeer droge en vorstvrije loods 
                                                     (zie winterstalling)